Hozzávalók: 300 g szarvacska
tészta, 300 g darált marhahús, 1 fej vöröshagyma, 2 nagy paradicsom, 4 evőkanál
olaj, 1 evőkanál paradicsompüré, 1 doboz konzerv vörös bab, 2 evőkanál tejföl,
150 g reszelt sajt, chili-keverék, cukor, só fehér bors
A hagymát apróra vágjuk, és
olajon megpirítjuk. A paradicsomot meghámozva kockákra vágjuk. A hagymára
dobjuk a húst, majd a paradicsom darabkákat. A paradicsompürét felöntjük, és a
húsos masszához öntjük. Jól megfűszerezzük. A keveréket összeforraljuk és
belekeverjük a babot. A szarvacska tésztát sós vízben kifőzzük, míg meleg
hozzáadjuk a tejfölt.
Az így kapott tejfölös tésztára
szedjük a mártást. Reszelt sajttal tálaljuk.