Hozzávalók:
4 nagy kukoricacső, 6 dl
csirkehúsleves (leveskockából), 2 paradicsom lehéjazva és kockára vágva, só,
őrölt fekete bors, 1 hagyma finomra vágva, 2 szelet toast kenyér, 3 ek. olaj
Elkészítés: Éles késsel
hosszirányban lepergetjük a kukoricacsövekről a szemeket. A kukoricaszemek
feléből robotgéppel pürét készítünk, a maradékot pedig félretesszük. Egy
lábosban felforrósítunk 2 ek. olajat, és 3-4 percig pároljuk rajta a
paradicsomot meg a hagymát. Hozzáadjuk a félretett kukoricaszemeket, és
alaposan elkeverjük. Felöntjük a csirkehúslevessel, megsózzuk, borsozzuk, és
felforraljuk.
Apró kockákra szeljük a toast
kenyeret, a maradék olajon ropogósra pirítjuk, és a
levesbe szórjuk.