Hozzávalók: 1 csomag babapiskóta,
meleg tej, rum, vagy rumaroma, 2 dl. tejszín, citromlé, 1 citrom héja reszelve,
cukor, 4 dl. joghurt, 1 zselatin, gyümölcs, ízlés szerint, reszelt csokoládé,
díszítésnek.
Elkészítés: A babapiskótát rumos
meleg tejben megáztatjuk. A joghurtot összekeverjük cukorral, egy csepp
citromlével és a citromhéjjal. A tejszint egy kis cukorral felverjük, és egy
irányban belekeverjük a joghurtba. A zselatint kevés vízben feloldjuk, majd
felforraljuk és megvárjuk, amíg kihűl. Langyosan belekeverjük a joghurtba. A
piskótát tortaforma aljára helyezzük, rátesszük a gyümölcsöt, tetejére öntjük a
joghurtot, majd betesszük a hűtőbe. Ha megdermedt, csokoládét reszelhetünk a
tetejére. Egy szelet sohasem elég!