Országok Ízek - Ízek Országa Nemzetek konyhaművészete
Oldalak
Főoldal
Receptsuli
MAGYAROS ÍZEK
Barangolás Nagy-Magyarországon
Francia szakácskönyv
Olasz receptek
Ázsiai ízek
Az Ibériai konyha
Saláták könyve
A német konyha ételei
Európa Konyhaművészete
Cukrászda a neten
hűsítők, jeges csemegék
Szendvicsparádé
Eltevések könyve
2013. március 23., szombat
Töltelék húsból és burgonyából
Hozzávalók: 30 dkg sertéshús, 4-5 nyers burgonya, 1 fej hagyma, só, ízlés szerint bors.
A kockára vágott húst és burgonyát serpenyőben félig megsütjük, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és ízesítjük.
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal