Országok Ízek - Ízek Országa Nemzetek konyhaművészete
Oldalak
Főoldal
Receptsuli
MAGYAROS ÍZEK
Barangolás Nagy-Magyarországon
Francia szakácskönyv
Olasz receptek
Ázsiai ízek
Az Ibériai konyha
Saláták könyve
A német konyha ételei
Európa Konyhaművészete
Cukrászda a neten
hűsítők, jeges csemegék
Szendvicsparádé
Eltevések könyve
2013. március 27., szerda
Sült sügér, mártásban
Hozzávalók: 1 kg sügér, só, 2 evőkanál liszt, zsír, forró víz, 2-3 kanál tejföl. A halat megtisztítjuk, lemossuk, letöröljük, sós lisztben megforgatjuk, és világosbarnára sütjük. Hozzáadjuk a vizet és a tejfölt, majd fedő alatt megfőzzük.
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal