Hozzávalók:
3 tojás, 1 csésze tej, 1/2 csésze napraforgóolaj, 6 ek. liszt, 1 tk. élesztő, 1
késhegynyi só, 1 ek. reszelt parmezán, kevés vaj, zsemlemorzsa, 15 dkg apróra
vágott füstöltsonka, 15 dkg mozzarella vagy ementáli sajt apró kockára vágva, 1
felaprított hagyma, 4 hámozott, kimagozott, apróra vágott paradicsom,
majoránna.
Keverjük
össze a tojást, tejet, olajat, lisztet, élesztőt, kicsi sót, a parmezánt.
Vajazzunk ki egy tűzálló tálat, zsemlemorzsával szórjuk be. Öntsük bele a
masszát. Szórjuk rá a sonkát, sajtot, hagymát, paradicsomot, majd hintsük be
majoránnával.
Közepesen
meleg sütőben kb. fél órát süssük, míg aranysárga lesz.
(Finom,
nagyon lehet variálni - igaz, akkor nem brazil, de egyszerű és ízletes.)