Hozzávalók: 1 ek. kókuszreszelék,
1 ek. kubai rum, 0,5 l tej, késhegynyi
vaníliás cukor, 2 tojás, 5 tojássárgája.
A kókuszreszelékre öntsük rá a
rumot, fedjük le és hagyjuk 4 órát állni. Keverjük össze a tojásokat, de ne
verjük. Tegyük a cukrot a tejbe. Melegítsük fel egy kissé. Ha feloldódott benne
a cukor, adjuk hozzá a rumos kókuszt és a tojást. Keverjük jól össze, majd egy
ritka szövésű anyagon szűrjük át. Töltsük 6 tűzálló csészébe. Állítsuk a
csészéket forró vízzel félig telt tepsibe, tegyük közepesen meleg sütőbe.
Süssük kb. 30 percig, vagy amíg a krém összeáll. Ha kész, hagyjuk a vízben
kihűlni. Tálalás előtt borítsuk kistányérokra.