Országok Ízek - Ízek Országa Nemzetek konyhaművészete
Oldalak
Főoldal
Receptsuli
MAGYAROS ÍZEK
Barangolás Nagy-Magyarországon
Francia szakácskönyv
Olasz receptek
Ázsiai ízek
Az Ibériai konyha
Saláták könyve
A német konyha ételei
Európa Konyhaművészete
Cukrászda a neten
hűsítők, jeges csemegék
Szendvicsparádé
Eltevések könyve
2013. március 15., péntek
Libanon ízei
Almadesszert (Baalbek)
Arab lapos kenyér (Zatta)
Arab saslik
Batáta bil kuzbara (szegény ember békája)
Bejrúti szilva-különlegeség
Diós sütemény (Carabeige aleppo)
Egyszerű padlizsánpüré
Északi kebbe
Fahéjas húsgombóc
Fattús (kenyérsaláta)
Fokhagymamártás
Frake
Fügedzsem
Grillben sült banánkarika
Iráni joghurt
Kebbe
Kebbe labnie
Libanoni aprósütemény
Libanoni leves
Makdúsz batendzsán (töltött padlizsán befőtt)
Párolt bárányvese
Roston sült csirke szárny - a híres bejrúti Yildiz...
Sajtos gyümölcs
Sajttal töltött paradicsom
Sajtos padlizsán
Szánbúszik (húsos pite)
Szezámmag-mártás
Szezámmag-mártás padlizsánnal (Mutabbal) (Libanon)...
Szfiha
Tabbuli (egy népszerű vegyes saláta)
Tabúle
Tázsen bil számák (sült tengeri süllő szezámpasztá...
Tejszínhabos rebarbara málnaszörppel
Tejszínes csirke (Ilkbahar tavugu)
Tört búza hússal
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal