Országok Ízek - Ízek Országa Nemzetek konyhaművészete
Oldalak
Főoldal
Receptsuli
MAGYAROS ÍZEK
Barangolás Nagy-Magyarországon
Francia szakácskönyv
Olasz receptek
Ázsiai ízek
Az Ibériai konyha
Saláták könyve
A német konyha ételei
Európa Konyhaművészete
Cukrászda a neten
hűsítők, jeges csemegék
Szendvicsparádé
Eltevések könyve
2013. március 31., vasárnap
Közép-Amerika ízei
Ananászos édesség Jamaika
Banánfelfújt Honduras
Banános sonka Bahama
Egybesült hal Izabella módra (Pescado asado al hor...
Grillben sült fokhagymás karaj Kuba
Guava desszert Puerto Rico
Hagymás csirke Jamaika
Haiti rizses
Hemingway kedvenc kubai koktélja: havannai "Daiqui...
Jamaicai csirke
Kókuszdesszert (Coco quemado) Kuba
Karibi csirke Costa Rica
Kemény tojás rizzsel (előétel) Kuba
Kreol szósz (Salsa criolla) Kuba
Marhagulyás (Ropa vieja) Kuba
Rizs gombával Haiti
Padlizsánpörkölt Dominika
Paradicsomos languszta (Enchilado de langosta) (el...
Parasztleves Panama
Rizses bab Kuba
Rizs babbal (Arroz con frijoles) Kuba
Rizses ananász habbal Kuba
Rizses csirke (Asopao) Puerto Rico
Rumos krém kókuszreszelékkel Kuba
Rumos omlett Kuba
Salsa cubana (Kubai szósz) (salsa criolla) Kuba
Szárazbab csicseriborsóval és chorizóval Kuba
Szezámmagos zöldbab Kuba
Töltött disznóoldalas Kuba
Vegyes zöldséges "szárazleves" (Ajíaco criollo) Ku...
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal