Hozzávalók:
12 dkg vaj, 24 dkg porcukor, 4 ek. kakaó, 1 csepp mandulaaroma, 1 ek. rum, 2
tojás, 1/4 kg (háztartási) reszelt keksz, 24 dkg kókuszreszelék, 12 dkg apróra
vágott kandírozott gyümölcs, 12 dkg mazsola, 12 dkg durvára vágott, pirított
dióbél, 6 ek tejszínhab.
Olvasszuk
fel a vajat. Vegyük le a tűzről, keverjük bele a hozzávalókat a tejszínhab
kivételével. Sütőpapírral kibélelt kerek tortaformába öntjük. 3-4 órára tegyük
hűtőbe.
Tálalás
előtt borítsuk lapos tálra, szedjük le a papírt, díszítsük tejszínhabbal.
(Ajánlom
figyelmetekbe, mert nagyon finom. De: mivel nem szeretem, ha nyers tojás van az
ételben, ezért tejjel vagy tejföllel váltom ki.)