Országok Ízek - Ízek Országa Nemzetek konyhaművészete
Oldalak
Főoldal
Receptsuli
MAGYAROS ÍZEK
Barangolás Nagy-Magyarországon
Francia szakácskönyv
Olasz receptek
Ázsiai ízek
Az Ibériai konyha
Saláták könyve
A német konyha ételei
Európa Konyhaművészete
Cukrászda a neten
hűsítők, jeges csemegék
Szendvicsparádé
Eltevések könyve
2013. március 27., szerda
Főtt hal, tojásos mártásban
Hozzávalók: 60 dkg halfilé, víz, só, 2 tojás, kapor, vaj.
A halszeleteket kevés sós vízben megfőzzük. A vízbe apróra vágott főtt tojást és kaprot szórunk, és hozzáadjuk a vajat. Burgonyával fogyasztjuk.
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal