Országok Ízek - Ízek Országa Nemzetek konyhaművészete
Oldalak
Főoldal
Receptsuli
MAGYAROS ÍZEK
Barangolás Nagy-Magyarországon
Francia szakácskönyv
Olasz receptek
Ázsiai ízek
Az Ibériai konyha
Saláták könyve
A német konyha ételei
Európa Konyhaművészete
Cukrászda a neten
hűsítők, jeges csemegék
Szendvicsparádé
Eltevések könyve
2013. március 18., hétfő
Borsos velő (Irán)
A megtisztított marhavelőt rózsáira szedjük. Néhány percig babérlevéllel ízesített vízben főzzük. Leszűrjük, majd sózzuk és borsozzuk. Lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába bundázzuk, és bő, forró olajban kisütjük. Fekete borsmártással tálaljuk.
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal