Országok Ízek - Ízek Országa Nemzetek konyhaművészete
Oldalak
Főoldal
Receptsuli
MAGYAROS ÍZEK
Barangolás Nagy-Magyarországon
Francia szakácskönyv
Olasz receptek
Ázsiai ízek
Az Ibériai konyha
Saláták könyve
A német konyha ételei
Európa Konyhaművészete
Cukrászda a neten
hűsítők, jeges csemegék
Szendvicsparádé
Eltevések könyve
2013. március 23., szombat
Berberé-mártás Etiópia
Hozzávalók: 2 ek. berberé vagy csípős pirospaprika, 2 ek. paradicsompüré, 1 csipet cukor, só, 0,5 dl víz, 1 citrom leve, 1 ek. olívaolaj.
Keverjük össze, lassú tűzön pároljuk 10 percig. Hűtsük le, hidegen fogyasszuk.
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal