Hozzávalók:
6 szelet marhabélszín (2 cm vastag), só, 1 ek. olajozott vaj, 12 db egyforma gombafej,
2 ek. vaj, törött bors, 5 dkg márványsajt, 1 ek. apróra vágott kesudió.
1 ek.
vajon lefedve, borsozva pároljuk a gombát 10 percig. Zsírtalanítsuk a
hússzeleteket, mindkét oldalát verjük ki. Dörzsöljük be sóval, ecsettel kenjük
be olvasztott vajjal. Hagyjuk 30 percig állni. Forró grillben süssük -
ízlésünktől függően - 1-1 oldalát 6-8 percig.
Keverjük
össze a megmaradt vajat a márványsajttal, rakjunk belőle minden gombába.
Tegyünk minden hússzeletre 2-2 gombát. A sajt elolvadásáig süssük tovább.
Tálaláskor
a húst szórjuk be kesudióval, párolt burgonyát adjunk mellé.